Presumpció de culpabilitat

4F1

Vivim en una societat cada cop més corrupta i vinculada amb el poder. Els fets succeïts el 4f van treure a la llum que la justícia no és a l’abast de tothom. Si no encaixes al que és considerat normal o no agrades, ets sospitós .

El 04/02/2006, en una festa que es realitzava en un antic teatre en mig d’una actuació del cos de seguretat de Barcelona, vers els assistents de la festa, va ésser llençat un test des del terrat del mateix edifici, fent que impactés al cap d’un dels agents, això li provocà ferides greus que el van deixar en  estat vegetatiu, tot i que el test fou llençat des d’una alçada varen arrestar a vianants que era al carrer com acusats del fet.

Els arrestat van ser traslladat a l’hospital per fer un reconeixement mèdic de les ferides produïdes pels agents de seguretat ciutadana, i  un cop allà són arrestades dues persones més alienes als fets, però sospitoses per la seva vestimenta. Tots són empresonats tot i no sent culpables .

Un cop vist el documental arribo a la conclusió que desconec la societat en què visc, en la qual la discrecionalitat i l’abús de poder mouen fitxa abans que el raonament i la pròpia justícia. La xarxa que interconnecta diferents estaments del poder ja sigui cossos de policia, judicials, ajuntaments, etc que actuen amb total parcialitat ei impunitat, manipulant fets amb falsedats per dur a terme un proteccionisme que sosté un sistema viciat per la discriminació i la negligència.

Definitivament vivim en una societat desprotegida , incomprensible en un estat de dret on la presumpció de culpabilitat per part de les autoritats tenen més pes que la paraula del ciutadà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s