UNA ALTRA MANERA D’APRENDRE

El català m’acompanya des de tota la vida, des que vaig entrar a l’escola el català i jo convivim junts. Aquest curs em vaig decidir i  m’hi vaig apuntar, al Sevei Local de Català de Castelldefels per tal de millorar la llengua catalana ja que, com a mestra, és la meva llengua vehicular cada dia i per tal d’obtenir punts en el concurs de trasllats de mestres.

Al principi les classes em van sorprendre ja que no era el que m’esperava. No vaig trobar el típic mestre que imparteix una classe magistral i tampoc un gran totxo de llibre que m’hauria d’estudiar. Tots ens vam quedar una mica parats i  no sabíem gaire com aniria el curs.  El primer repte va ser fer un emblema de grup. Després de tot el procés ens va quedar prou vistós i, fins i tot, tinc entès que vam tenir molt d’èxit entre altres grups d’estudiants.

arbre

Al llarg del curs hem tingut un veïns que ens han proposats diversos reptes amb els quals hem aprés de manera divertida.  Les classes no han resultat mai gens avorrides ja que, la manera de treballar, en grup, resulta  motivadora i també ens ha ajudat a fer pinya entre tots i no ser només una classe de català sinó un grup d’amics sempre disposats a ajudar-nos. Durant el curs no hem aprés només una llengua sinó una manera de treballar, d’aprendre a escoltar-nos, de respectar les opinions dels altres,  d’utilitzar les noves tecnologies… i tot això sempre gràcies al suport d’un gran mestre, en Jaume.

IMG-20150429-WA0016 IMG-20150429-WA0055

Els curs està acabant i ara podem fer una valoració molt positiva. No només hem perfeccionat el català sinó que hem aprés que enseyar i aprendre pot ser molt divertit. Ara podem entendre aquesta nova manera de treballar que al principi tant ens desconcertava i que no enteníem. Marxarem del curs amb nous coneixements, amb nous recursos, amb nous amics… però també marxarem sabent que una altra manera d’ensenyar és possible i que funciona.

grup

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s