APRENEM DELS NOSTRES VEÏNS!

Ja fa uns mesos, tots els alumnes del curs de català del nivell C2 del SLC de Castelldefels, ens vam embarcar en una aventura per aprendre i millorar el nostre català. Els nostres veïns ho han fet possible i sempre els recordarem amb afecte.
image
Recordo quan tan sols pensava a apuntar-me al curs de nivell D de català. Em feia mandra només de pensar-hi! Ara, quan tot just està molt proper el final d’aquest viatge per aprendre, ho veig amb uns altres ulls i penso que és una llàstima que arribi el final. Crec que aquest curs ens ha fet aprendre dels uns i els altres. Ha barrejat tantes persones tan dispars, de diferents àmbits i professions i alhora tots amb un interès en comú.
image
Per què em vaig apuntar al curs?

En el meu cas, vull ser franc, va ser per un tema de promoció interna dins de la meva carrera professional.

Quin ha estat el meu progrès des de l’inici del curs?

Només cal veure com ens ha batejat en Jaume. Ara ens diu “repelents”. Ho diu amb afecte i tots ho sabem. Crec que tots hem evolucionat favorablement i ara som capaços de veure i crear textos amb una qualitat superior a la que teníem quan vam iniciar el curs.

Què és el que més m’ha sorprès?

El treball en equip i la manera de treballar d’en Jaume. Tot plegat s’ha fet molt fàcil de portar i suportar. I sento el mateix que molts companys quan diuen que venim a gust a classe i que ho trobarem a faltar.

Què és el que més m’ha agradat?

A mi personalment m’ha agradat molt l’ús de les TIC. No coneixia INSTAGRAM, ni mai havia fet un blog. També el fet de fer una acta per sessió penso que ens ha servit moltíssim a tots.

Únicament falta respondre una última pregunta.
Qui són els nostres veïns?

Tots tenim alguna idea i esperem esbrinar-ho molt aviat. Tot i així, sense conèixer-los he de dir que ja els hi tinc molta estima. De la mateixa manera que us la tinc a tots vosaltres.
image
image
image

2 pensaments sobre “APRENEM DELS NOSTRES VEÏNS!

  1. Ex-estudiant de català i col·lega,

    Abans de llegir la teva composició del que ha estat la teva experiència fent el curs D de català t’haig de dir que per mi és el meu segon intent d’aconseguir l’aprovat d’aquest nivell. Les raons per apuntar-me han sigut ben diferents de les teves, jo no el necessito per la feina. Bàsicament sóc aquí perquè m’apassiona estudiar català i això ha sigut gràcies al CPNL.  Aquest serà el meu quart curs estudiant la meva llengua i després de veure com i de quina manera heu assolit el curs em quedo molt més tranquil.la. La veritat és que estava una miqueta desconcertada amb aquest mestre tan misteriós que ens ha tocat, però ara sé amb una gran certesa que amb ell aprendrem moltíssim i que serà una experiència fantàstica. No serà fàcil i haurem de treballar una passada per aconseguir-ho, però després de llegir el teu text visualitzo aquest repte amb més optimisme i molta il·lusió. 

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s