ELS VEINS DE DALT

Els veïns de dalt, és la primera obra de teatre escrita i dirigida per en Cesc Gay , i interpretada pels actors Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico. Es representa al Teatre Romea de Barcelona del 19 de març fins al 17 de maig del 2015.

ElsVeins

La història comença quan una nit l’Anna (Àgata Roca) i en Juli (Pere Arquillué) conviden a sopar els seus veïns, la Laura (Nora Navas) i en Salva (Jordi Rico) per ensenyar-los el pis i per agrair-los l’ajuda que els hi van donar quan es van instal·lar a viure a l’edifici. La parella d’en Juli i l’Anna, és una parella on la monotonia i els anys han calat a la seva relació fent que perdin l’interès l’un per l’altre. Per contra, la parella convidada, és una parella amb una excessiva sinceritat amb la conversa, i amb una vida sexual molt activa i amb unes unes tendències sexuals que quan les proposen als seus veïns esclaten desencadenant uns esdeveniments que faran que la parella d’en Juli i l’Anna es replantegin la seva pròpia relació, una relació plena de retrets on l’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els portarà al límit i els hi farà prendre decisions definitives.

veins de dalt 4

Els veïns de dalt és una comèdia que reflexiona sobre la vida en parella i la sexualitat a través de dues parelles totalment diferents. Un text fresc i molt divertit en el qual en Cesc Gay amb ironia i humor toca temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença, i com amagat darrera dels riures dels espectadors amb els gags de la més absoluta comèdia, s’amaga la tragèdia dels problemes del desamor, la monotonia i la falta de interes en una parella que s’ha deixat arrossegar per un dia a dia sense emocions. Personalment penso que és una obra molt interessant a l’hora que divertida, on segur que més d’un, en un moment donat de les nostres vides ens hem vist reflectits, i on com a conseqüència ens ha fet reflexionar dels límits infranquejables d’una relació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s