Es pot aprendre la llengua catalana d’una manera diferent: Tutorial“VET AQUÍ UNA CRÒNICA”

Gràcies a una metodologia d’ensenyament molt innovadora, amb el suport de les eines TIC i dels diferents mitjans que tenim al nostre abast actualment, es pot aconseguir un aprenentatge de la llengua catalana d’una manera diferent, més eficient i amb major desenvolupament competencial de les habilitats lingüístiques.

Durant aquest curs s’han assolit, entre d’altres, dos objectius: d’una banda, aprofundir en l’estudi de la llengua catalana i, d’altra banda, conèixer els recursos i les eines TIC de què disposem i que ens faciliten la comunicació en el món actual.

Enguany hem après català d’una manera lúdica, podria fer esment de molts exemples de tasques realitzades, on el joc ens ha motivat i ens ha permès desenvolupar i millorar la llengua, no obstant això, voldria destacar l’activitat i el tutorial del joc de cartes “Vet aquí una crònica”.

Aquesta activitat es va crear en petits grups de treball, d’una manera molt participativa i col·laborativa. Les tasques encomanades ens van permetre desenvolupar la creativitat, ja que calia elaborar tot el joc, és a dir, havíem de crear “un joc de cartes”, en base a una crònica de la història. Es va fer recerca d’informació en diferents fonts i es van dissenyar les cartes. Per acabar el procés, es va elaborar un vídeo tutorial amb les instruccions que cal tenir en compte per a poder jugar-hi. Aquest vídeo havia de ser molt visual i captivador! Esperem haver-ho aconseguit i que el gaudiu!

Peralada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s