UN PRIMER DIA PLE DE PREGUNTES

El primer dia de curs va ser un dia de nervis, intriga, incertesa i sobretot moltes ganes de saber que faríem en aquest curs en el qual lliurement i per motius personals m´havia matriculat.

Moltes preguntes giraven en el meu cap; serà difícil? aprovaré? serà avorrit? com serà el mestre? hi posarà molts deures?… quantes més preguntes em feia més nerviosa em posava per tant, vaig decidir ser pacient i esperar a veure com passava la sessió.

El mestre, en Jaume, arriba a l´aula. La meva primera sensació va ser bona venia amb un somriure a la cara i amb moltes ganes de fer-nos ho passar bé. Prova d´això, va ser el plantejament dels diferents jocs i dinàmiques grupals per conèixer als companys/es com per exemple, el joc de síl·labes que ens serviria per anar familiaritzar-nos amb els noms dels que serien els nostres companys/es.

A mida que passava la classe, la sensació de nerviosisme entre tots crec que anava disminuint i poc a poc es deixava veure un tipus de metodologia diferent. Un metodologia innovadora, basada en el joc, grupal, dinàmica,… on les noves tecnologies també tindrien un paper força important.

Per acabar, passi el que passi a les proves finals, m´agrada molt la sensació que es desperta en mi cada cop que vaig a les classes, estic aprenent jugant… hi ha alguna cosa més divertida?

CONCEPTO

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s