EL PRIMER DIA

El 13 d’octubre de 2015 començava el curs per obtenir el nivell C2 de català. Aquest primer dia tot eren preguntes: què farem?, qui anirà?, m’agradara?… La veritat és que pensava que seria un curs feixuc, ple de pronoms febles, complements directes i català antic.

Només arribar a classe vaig tenir la primera sorpresa, en Jaume ens va proposar un joc per presentar-nos ben divertit, havíem de dir els nostres noms acompanyant cada síl.laba amb un gest. A part de passar una bona estona i trencar el gel, vaig aprendre gairebé tots els noms de la resta de companys i companyes. Per continuar un altre joc, que va servir per conèixe’ns una mica més. I per acabar el mestre ens va fer un regal: una espelma amb un número a sota i un “pergamí” on hi havia escrita una de les cròniques de Ramon Muntaner.

Quan vaig sortir de classe ja sabia que aquest curs seria diferent a tots els que havia fet fins ara i que a més de català aprendria moltes coses més. Ara ja estem acabant i puc dir que animo a tothom a apuntar-se, ja que ho hem passat molt bé i hem descobert una nova manera d’aprendre a través del joc i el treball en equip.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s