BENVINGUDA MÀGIA

Preparats per endinsar-vos en un viatge que respon al nom de “ Vet aquí una Crònica”?

Així mateix amb alegria ens vam endinsar nosaltres!

les-meves-titelles-de-dit

Cada integrant del grup amb les seves idees però tots amb un mateix objectiu volíem realitzar el millor tutorial de caire lúdic mai vist a una activitat d’aquest estil. El nostre grup es va trencar les banyes per tal de duu a terme “ la creació”. L’objecte triat van ser les titelles les quals havien de donar forma a l’apartat anomenat: Altres normes.

En primer lloc, no sabíem com estructurar el muntatge de vídeo ja que ho havíem de fer de manera entenedora amb la finalitat que fos una guia de joc ben organitzada i fàcil d’entendre. Així doncs havíem de tenir en compte que el tutorial seria vist per persones que no coneixien la dinàmica de joc. En segon lloc, una vegada estructurat el muntatge vam començar a pensar com el podíem representar. Arran de l’organització van sorgir dubtes de qui ho faria, qui seria el narrador/a, qui doblaria les veus dels personatges, etc. Tot una presa de decisions que ens va fer riure molt.

Seguidament vam començar a filmar el muntatge on vaig poder comprovar que tots/es tenim un costat infantil que de tant en tant hem de deixar veure i ens fa sentir vius.

Recordo el dia com a especial perquè com sovint passa a les Jaume-classes experimentem una barreja de sensacions i aprenentatges on la principal consigna del dia es aprendre passant-ho bé.

Finalment el producte del nostre esforç ens permetrà jugar en la cloenda del curs. No cal dir que em fa molta pena que s’acabi ja que és evident que a més de companys de grup i equip també ens hem fet amics.

Lorena

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s