El meu millor moment

Sincerament, porto una estona donant-li voltes al tema i m’està costant molt escollir, només, un dels moments del curs. La majoria d’ells han estat memorables i no podría citar-ne només un. El que sí puc fer és recollir-ne uns quants en aquest text.

Primer vull parlar d’un dels dies que més em va agradar va ser aquell en què vam fer la gravació de les instruccions del joc de cartes. Va ser molt divertit i diferent a tot el que havíem fet la resta de sessions. Vaig gaudir molt de l’activitat i dels meus companys.

En segon lloc, el joc d'”El Llop” és un dels preferits del grup C2 i no és pas diferent per a mi. Vam fruir i riure moltíssim i això era patent a les nostres cares.

Podria seguir una bona estona anomenant cadascun dels moments, però acabo de decidir que vull anar més enllà i explicar el que realment ha estat rellevant. Evidentment, el caire lúdic del curs ha estat fonamental, però perquè això funcioni s’ha de tenir un bon professor predisposat a fer-lo així: gamificant. A més a més, el fet de tenir uns companys tan treballadors i sempre disposats a ajudar han fet de l’experiència un curs irrepetible. Així doncs, el meu moment és el curs sencer. Gràcies per tot, companys!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s