LA NOSTRA CASA EN RUNES

casa en runes

 

Aquest estiu va ser inoblidable, desafortunadament, per a la família Puig. Qui els anava a dir que tornant de la platja es quedarien en banyador durant uns quants dies, perquè casa seva va desaparèixer totalment a causa d’una explosió. Encara no se n’han descobert les causes.

La casa de dues plantes amb pàrquing, propietat de la família Puig, va quedar en runes en un tres i no res. Uns diuen que va ser intencionat, altres que va ser una fuita de gas. Fos el que fos, el 4 de juliol, allà hi havia la família Puig, amb roba de bany, palplantada davant de casa seva, o el que en quedava, tots muts i atònits.

Per sort, tots van decidir anar aquell dia a la platja: la mare, el pare, les dues nenes i l’àvia, fins i tot, en Roc, el gosset, que quan va baixar del cotxe no parava de bordar observant que també s’havia quedat sense llar.

Hi havia veïns, els bombers, els mossos d’esquadra i  una ambulància… Sort que ningú va prendre mal. No hi va haver cap ferit, ja que gràcies al sol que cremava aquell dia, en el moment de l’explosió, no passava ningú per davant d’aquella casa…

Aquella nit van passar-la en un hotel de la ciutat i van haver de començar a gestionar tot de tràmits per rebre els ajuts del govern. Però el que més agraeix la família afectada és tota la mobilització dels veïns, una solidaritat que mai s’esborrarà dels seus cors.

Noemí Biosca Puig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s