UN TAST DE CLÀSSICS

Laura Borràs ens transporta a través de la gastronomia — amb un polsim de passió, una dicció perfecta i amanit amb molta proximitat — a un tast dels clàssics.

Des del Gènesi, amb Eva i la poma, el menjar està molt més present del que ens podíem haver imaginat a la literatura. Qui no haurà dit mai un refrany on aparegui algun aliment? Què en dieu, dels contes? S’hi mengen  pomes, nens, casetes de xocolata… I del conte a la poesia, com el Pa amb tomàquet de Miquel Martí i Pol. Continuem el recorregut per la pintura. Palau i Fabre li dedicà un poema al seu amic Picasso donant vida a la seva obra: “Fer néixer les coses dient-les, heus ací el miracle”.

El recorregut és molt extens, des de l’edat mitjana amb Leonardo Da Vinci, Tirant lo Blanc i,  com no, la llegenda del cor menjat. Fent parada a La volta al món en 80 dies de Jules Verne arribem als nostres dies de la mà de Quim Monzó.

En definitiva, lletres que alimenten, cuinant històries amb les paraules. Un recorregut màgic que no us podeu perdre.20160512_203050.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s