Gent gran a la nova Societat

La literatura digital un tema de debat molt actual que consisteix a adaptar la tecnologia a l’ensenyament clàssic. Per aquesta raó, Laura Borràs, directora de l’Acadèmia de les Lletres Catalanes, ha fet un vídeo explicatiu per defensar el seu ús. Vídeo de Laura Borràs

Des del meu punt de vista, aquesta novetat és una gran limitació per la gent de la nostra edat i per aquesta raó considero que hem de frenar una mica aquesta revolució tecnològica.

Per una banda, quan jo era petita, hi havia pocs llibres. Quan es va inventar la impremta, va ser un canvi radical a les nostres vides, però tothom es va poder adaptar fàcilment. Aquest canvi d’avui dia, és difícil per la gran majoria de nosaltres.

Per una altra banda, penseu en la joventut actual. Depenen del mòbil, de la tauleta, de l’ordinador… Tot això els limita el temps per estudiar i per dedicar als amics i familiars. No podem fer que tota la formació sigui mitjançant aquests dispositius.

Finalment, s’ha de tenir en compte la nostra capacitat reduïda per adaptar-nos als canvis. És cosa inevitable per l’edat. Poseu-vos en la nostra situació per un moment.

Per concloure, m’agradaria que la tecnologia s’adaptés més a nosaltres i que no desaparegués completament allò que durant molts anys ha estat la nostra base: la literatura clàssica, els llibres, l’escriptura tradicional… No ens poden limitar a gaudir de tot això pel simple fet de ser generacions anteriors.palabras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s