EL DIA A DIA DELS NOSTRES FILLS

 L’esforç que fem els pares per educar els nostres fills dins i fora de casa és un repte que ens proposem tots i cada un de nosaltres però per a això necessitem els nostres veïns, els professors… Aquests professionals de l’educació que acompanyen els nostres fills per l’ardu camí de l’ensenyament i en el qual posen tot l’entusiasme, la il·lusió, la creativitat, l’alegria i moltes cosa més que no sabem per fer partícips els alumnes que passen cada any per les seves classes.

Per a això,  hem de caminar junts, unir les nostres forces i posar en comú tots els projectes que es necessiten per poder fer dels nostres fills persones de bé, justes i cabals que sàpiguen en les diferents situacions q es trobin fer una reflexió i crítica de les seves possibles opcions i poder rectificar sempre a temps des de l’enteniment.

És important que els mestres estiguin en contínua formació, compartint congressos, certàmens, sessions i cursos formatius que ens donin diferents perspectives de la realitat que avui dia es viu a les nostres escoles.

Dono fe que si donem suport als nostres mestres podran exercir de guies, d’acompanyants oferint als nostres éssers més estimats, els nostres fills, arguments amb pes perquè creixin com a persones, que madurin i vegin l’important que és l’educació des de ben petits, des de les nostres escoles bressol, perquè són la base de tot el seu aprenentatge. En aquestes escoles es creix en capacitat, en autonomia i respectant el ritme de creixement de cada un d’ells. Escola viva i activa, en les q els pares o tutors acompanyen els seus infants  amb la mirada amiga, les mans obertes i oferint diferentes maneres d’arribar al seu objetiu, ser feliços

alumnes-congrc3a9s-indians-barcelona

Compartint espais d’aprenentatge. La taula de llum.

Trenquem una llança a favor d’aquesta escola 0-3 en la qual els nostres fills poden somiar, divertir-se i aprendre jugant.

IMG_4875-copia

Jugar és aprendre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s