CINC MOMENTS MEMORABLES

Per començar, puc dir que em sento molt agraÏda per haver participat de la dinàmica d´aquest curs i concretament d´aquest aula. En aquesta ocasió se´ns ha encomanat que expliquem cinc moments memorables al llarg del curs. Per a mí serien els següents:

CINC MOMENTS MEMORABLES
La primera vegada,  va ser quan vam fer una activitat que consistia en un joc interactiu amb els companys de classe. Es tractava de trencar amb el neguit o l´ansietat que provoca un curs de gramàtica o d´haver de participar a classse, en exercicis, prova oral, etc. Es tracta que poguéssim gaudir d´aquesta assignatura i conèixer una mica més als nostres companys, amb una relació més humana. Crec que el joc va ser, pedra, paper, tisores.

Un altre moment va ser quan vam canviar d´aula i vam passar al Casal de Cultura. Un edifici antic amb façana de pedra i una escala de caragol. M´agraden els edificis que fan olor de fusta i humitat per tot el que han vist els seus murs i perquè ens podien moure i fer els jocs que es preparava el Jaume.

En tercer lloc, tot i que tinc una memòria molt dolenta pels noms de persona, quan vaig veure les cares i fisonomies dels meus companys, vaig saber que compartiríem experiències i coneixements que ens unirien. Malgrat que en molts casos hi havia una diferència d´edat considerable, vaig tenir una agradable sensació.

Pel que fa a un altre moment especial, va ser el joc de preguntes que vam fer per conèixer millor al nostre professor Jaume. Vam saber que tot i que era una persona intel.ligent i simpàtica, també és senzill i sobretot bon professor, ja que es preocupa, no només de transmetre´ns coneixements, sinó que també ens vol formar a les noves xarxes socials i vol donar-nos les eines que puguem fer servir de cara al futur, quan hàgim de resoldre els dubtes ortogràfics i de gramàtica catalana.

Per últim, les famoses “perles” que ens han ajudat a repassar tot una mica a classe. Hem après a equivocar-nos per a després corregir-nos nosaltres mateixos, filosofia d´ensenyament que trobo molt encertada i que hauríem d´aplicar també en altres àmbits de la vida. Gràcies a tots.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s