ELS 5 MILLORS MOMENTS DEL CURS

Per començar, el Jaume ens ha proposat fer una redacció sobre quins han sigut els cinc moments que més ens han agradat del curs.

Jo concretament vaig començar quatre dies més tard a Castelldefels i, en un principi em  vaig matricular al centre de Normalització lingüística de Cornellà del meu poble, la veritat és que no tenia gaire ganes, ja que era la segona vegada que m’apuntava. Però per sort, parlant amb la meva companya Meri, em va comentar que ella anava a Castelldefels al torn de matí; m’anava millor per horari.Em va cridar l’atenció la forma que m’explicava les classes, em va dirque estava molt contenta i la metodología li va encantar.

Per mi, els reis del curs han sigut “les perles“ com a eina principal d’aprenentatge,  i també ”els jocs” que feiem cada dia  per trencar una mica la concentració i oblidar-te per un moment de tot jugant i rient molt. Al principi feia una mica de vergonya però després esperàvem sempre aquest moment.

Un altre moment que em va agradar va ser l’hora d’aprendre les preposicions, ens vam juntar per grups i vam grabar un vídeo per exposar la preposició a la resta de companys. El que no havia imaginat mai, va ser llegir un llibre entre tota la classe.

Per últim, un moment que m’ha resultat emotiu, va ser quan en Jaume ens va dir de posar-nos un full a l’esquena amb el nostre nom. Cadascú de nosaltres havíem d’apuntar una característica de cada persona de classe a la seva esquena, a tothom li va agradar el resultat.

En conclusió, aprendre jugant, és la clau. Com també fer treballs en equip, conèixer gent diferent cada dia, fer xerrades, resums i jocs. Tot això ha facilitat la cohesió del grup.

 

Rosa Guerrero

2 pensaments sobre “ELS 5 MILLORS MOMENTS DEL CURS

 1. Cometari de text

  ELS 5 MILLORS MOMENTS DEL CURS
  Per Rosa Guerrero

  En aquest text, la Rosa ens fa un resum dels seus 5 millors moments o records del curs.

  La Rosa es va incorporar al curs un cop ja havien començat, ja que l’havia iniciat en un altre centre de normalització, però motivada per una companya i que l’horari li encaixava més en el seu dia a dia va decidir canviar.

  Manifesta que va quedar sorpresa de la metodologia d’ensenyança que utilitzava el professor, en Jaume, ja que feia que les sessions fossin molt entretingudes i s’aprenia en grup, moltes vegades a través de jocs. Els jocs servien per trencar una mica la concentració, conèixer els companys, i sobretot riure molt.

  Puc dir que em sento una mica identificada amb l’autora d’aquest text, ja que jo també vaig començar el curs un parell de sessions mes tard, i també molt recomanat per ex alumnes del centre. Les classes m’han sorprès moltíssim! Tot i que feia bastant que jo no estudiava, no recordava cap classe tan divertida i amena.

  La companya ens fa menció d’un joc molt emotiu per ella, consistia en posar-se un full en blanc a l’esquena i, que cada company de classe hi apuntes una característica de la persona. El resultat va ser molt positiu per a tots.

  Aprendre jugant, en equip, conèixer gent, tot en resum una experiència del tot gratificant.

  Gemma Cinca

  M'agrada

 2. ELS 5 MILLORS MOMENTS DEL CURS

  En aquest relat, s’explica com des d’ una metodologia diferent es pot aprendre la nostra llengua. Es relata de quina manera s’ajusta el curs a totes les persones, tant per horari com a l’hora de fer les classes. I amb això, es refereix a la manera de fer participar a un grup de persones diferents amb un objectiu comú.

  Una noia que no estava molt conveçuda d’apuntar-se al CPNL de Cornellà va experimentar, gràcies a una amiga seva, una forma diferent d’adquirir els coneixements per tal d’obtenir el títol del nivell C2, de la nostra llengua.

  La forma que el Jaume, el professor del curs, aconsegueix que tots els alumnes es coneguin a base de jocs, amb l’objectiu que tothom participi i no sigui només una classe de llengua, sinó que també sigui un lloc agradable per estar amb gent diferent amb un objectiu comú.

  Per finalitzar, en podem destacar les conclusions, que va quedar molt sorpresa per la metodologia del curs, pels jocs, pels treballs en grup i del bon ambient aconseguit pel Jaume.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s