Els bons moments a català

Primer de tot vull explicar el perquè vaig optar per iniciar el curs de català nivell C2. A la meva feina el nivell de català ens serveix per puntuar a l’hora de guanyar plaça i això m’interessava. Aleshores, em vaig informar per saber on el podia cursar. Vaig trobar diversos llocs com el Consorci, el Sindicat i la Universitat. Tots estaven molt bé, però a part de treure’m el curs, el que volia era aprendre, tenir un bon nivell de català i que es pogués compaginar amb la feina. Vaig conèixer una noia que havia fet el curs al Consorci i em va explicar les formes de treballar del professor; jo no me la creia, ja que de tots els cursos que havia fet anteriorment cap s’assemblava al que m’explicava la meva amiga. Vaig quedar-me intrigat i finalment m’hi vaig apuntar.

Quan va arribar el primer dia de classe, el Jaume ens va preguntar quin era el nostre nivell d’estrès. En aquell moment, el meu era de 10 sobre 10, ja que tot era nou per mi i no estava segur d’estar al mateix nivell que la resta del grup.

Amb les setmanes… bé, millor dit, al següent dia de classe, el meu nivell d’estrès va baixar a 0 sobre 10. Les classes eren molt dinàmiques i en els moments en què ja estàvem traient fum pel cap, el Jaume ens feia uns jocs que ens ajudaven a relaxar-nos i a conèixer als nostres companys una mica més.

En aquest curs, a més d’assolir  un bon nivell de català, gràcies al Jaume (que amb la seva virtut ens ha introduït en el món de les noves tecnologies) he après a incorporar les TIC al meu estudi,  a treballar en grup i a veure l’estudi com una cosa divertida i no com un càstig, que és com jo ho veia.

Per finalitzar, us preguntareu el perquè d’aquest títol. L’he triat perquè realment no em puc quedar únicament amb cinc bons moments, ja que tots els dies a classe han estat màgics.

IMG-20170511-WA0017 (1)

Un pensament sobre “Els bons moments a català

  1. A l’igual que l’Albert, el meu interès d’inscriure’m en el curs de C2 de català, ha sigut per puntuar a l’hora d’aconseguir plaça.
    Vaig mirar a la pàgina web del Consorci les diferents opcions de cursos disponibles del C2 (presencial i on line) i vaig trucar al centre del meu municipi per inscriure’m. El curs de C2 que s’impartia a Castelldefels estava ple, i em vaig registrar en llista d’espera, i per sort a la setmana següent em va trucar Jaume, el professor, per informar-me que hi havia una plaça vacant.
    El primer dia de classe estava molt nerviosa, i a l’igual que l’Albert, el meu nivell d’estrès era de 10 sobre 0. Però després de conèixer una mica més als companys, i al Jaume i la metodologia d’estudi en grup i mitjançant el joc, trobo que les classes són mes divertides i engrescadores comparades amb la metodologia d’aprenentatge tradicional.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s