VIATGE INOBLIDABLE 4.0

 Per a mi, el C2 ha estat un viatge sense dubtes.  Molt ben acompanyada pel Jaume  i els meus companys, que han estat  en tot  moment de manera insuperable. Un viatge al Paradís 4.0, amb les seves escales… El nostre grup Ohana Ocèan ha realitzat varies escales: vam sortir de Papeete, la primera escala va ser  Auckland (Nova Zelanda), la segona Port Louis (Maurici) i la tercera Sant Juan (Port Ric). Guanyant kilòmetres amb tot el que elaboràvem. Creant  postals de les nostres escales, deixant que la nostra creativitat que teníem amagada sorgís a la superfície , actes de el que ha succeït cada dia a classe…

Després, també l’ utilització de les noves tecnologies: twitter, el blog, instagram… Hem gaudit de les  eines que tenim a l’actualitat i que de vegades per mandra no les utilitzem, al menys en el meu cas.

Vam fer una sortida a la biblioteca de Castelldefels, per donar-nos a conèixer quines són  les pàgines més fiables  a l’hora de buscar informació lingüística.

També hem treballat alguns dels relats de  la Aurora Bertrana, amb les seves magnífiques descripcions dels llocs. Per un moment et semblava que hi eres allà. L’Aurora Bertrana finalment semblava que era part de nosaltres, ens era molt familiar.

Vam celebrar el dia mundial de la poesia (21 de Març de 2018) treballant  alguns  versos de la Sonia Moll Gamboa.  Em va agradar molt treballar-los, recitar-los, fer una gravació i després que en Jaume barregés  les veus de tots nosaltres fent de nou el poema, estrofa per estrofa.

I parlant sobre el TED talks, em van agradar moltíssim els vídeos que ens va enviar, eren tots súper interessants . Després l’elaboració del nostre particular TED talks, també ha estat un joc.

I sempre entre treball i treball un joc, per treure’ns una mica l’estrès. Em fet jocs molt diferents i divertits. En Jaume sempre a promocionat en tot moment  el treball en equip.

Definitivament, em porto un gran record del C2 i un grup d’amics inoblidables incloent en Jaume que ha estat el capità d’aquest vaixell. Sense ell tot això no hauria estat possible.

Us estimo C2!!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s