Barcelona

QUÈ  PODEM VEURE-HI  I QUÈ PODEM FER-HI?

Barcelona té coses que sempre em sorprenem:  com ara l’olor. És una olor de fusta i perfum. Barcelona és gran. Hi ha mil coses per veure  i fer. No et donarà temps de tot. Així que et proposo una sèrie de visites perquè  no et vagis amb la sensació que  no has vist quasi res.

DIA 1: passejant per la ciutat, Catedral de Barcelona i Barri Gòtic

El recorregut comença per la zona amb més història de la ciutat, el Barri Gòtic.  La catedral gòtica és fantàstica. Has de dedicar una hora per perdre’t pels carrers del voltant. Val la pena. Et recomano fer una parada al Bar Jardí dins del mercat del Camello.

2- Portal de l’Àngel i Plaça de Catalunya

Des del Barri Gòtic es pot pujar fins a la  Plaça de Catalunya (coneguda per ser punt de trobada) a través de l’animat i comercial passeig de Portal de l’Àngel.

3- La Rambla

La rambla és un passeig que baixa fins al mar, on podeu trobar l’antic port i en què podeu veure molts artistes de carrer. Si el seguiu podeu arribar  al Mercat de la Boqueria.

4- Mercat de la Boqueria

Mercat que un principi va ser ambulant i  no va ser fins al segle XIX quan es va construir l’edifici amb estil noucentista. Dins trobareu nombroses parades amb infinitat de fruites exòtiques, així com altres productes frescos de carn i peix. Diuen que si el que busqueu no el trobeu allí… Llavors no existeix.

boqueria

5- El Raval

De la Boqueria ens desviem al barri del Raval. El Raval és un barri amb fama de ser perillós però és especial. Un barri multicultural, on trobareu nombrosos teatres, amb petits comerços i restaurants de tot el món.

6- Tornem a La Rambla

Una vegada en la Rambla, al capdavall trobareu el monument a Cristòfor Colom. Dins de la columna hi ha un mirador.

colon

7- Al costat del mar

Una vegada passat el monument de Cristòfor Colom podeu arribar al Moll de la Fusta i al Maremàgnum.

 DIA 2 : Un dia en companyia de…

Per al segon dia farem un recorregut a través de les obres del genial arquitecte Antoni Gaudí. Un passeig pel Modernisme.Molt a prop de la Plaça Catalunya trobareu el Passeig de Gràcia. Hi  veurem la Casa Batlló i la Casa Milà. També hem de visitar sense falta el Parc Güell i la Sagrada Família.

familia                                                    casa

On dinar?

Pollo Rico: carrer de Sant Pau, 31

Can Paixano: carrer de la Reina Cristina, 7

– Barri de la Barceloneta:

Bar Jardí: Portaferrisa, 17

Com moure’s ?

Un dels transports més còmode és el metro.

Barcelona té infinitat de coses per poder visitar i mil racons per descobrir. Aquí només us he deixat alguns llocs per visitar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s